Epoxyvloer

Epoxyvloer

                                                                                                                                                                               

Een epoxyvloer is decoratief, duurzaam, naadloos en zeer gemakkelijk in onderhoud. Dit type vloer is goed schoon te maken en leent daarom uistekend om de (betonnen) ondergrond te beschermen tegen mechanische en chemische belastingen. Bent u op zoek naar een geschikte industriƫle en decoratieve vloerafwerking? HIM is een specialist op het gebied van epoxyvloeren, industriƫle vloeren maar ook decoratieve vloeren.

Wij hebben tientallen typen epoxy vloeren in ons zeer uitgebreide assortiment vloerafwerkingsystemen en kunnen dus altijd de meest geschikte epoxyvloer aanleveren.

De vloer is dan bestand tegen verschillende, specifieke omstandigheden in uw fabriek, magazijn of werkplaats. Wilt u nog meer informatie? Bekijk dan hier het portfolio van HIM en u kunt zien dat wij ook in uw sector al tal van epoxy vloeren gelegd hebben.

Bel met HIM en informeer naar onze epoxyvloer. Vraag geheel vrijblijvend een uitgebreid advies met offerte aan. U vindt onze contactgegevens op deze overzichtelijke website.

Contact
U kunt ons bereiken op 0251 276 300 of info@him.nl, of vul voor meer informatie formulier in door links op de rode button te klikken.