Een industriële vloer dient naadloos, volkomen vlak en hygiënisch te zijn. Deze eisen kunnen worden gerealiseerd met een industriële vloer, waardoor bacteriën geen kans krijgen en cleanrooms ook echt ‘clean’ zijn en blijven. HIM is producent en leverancier van vloersystemen die bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van bijvoorbeeld chemicaliën, vocht en slijtage.

HIM heeft ruime ervaring als het gaat om het leggen van gietvloeren en slijtlagen in een industriële omgeving. Met onze ervaring en kwalitatief hoogwaardige coatingsystemen kunnen wij elke industriële vloer voorzien van de juiste toplaag en u de garantie bieden dat het resultaat nog jaren mee gaat.

Niet voor niets worden de vloeren van HIM al geruime tijd toegepast in werkplaatsen, grootkeukens, magazijnen, laboratoria, maar ook in ziekenhuizen en openbare ruimtes.

Op deze website vraagt u heel gemakkelijk een offerte met uitgebreid adviesrapport aan voor een industriële vloer in uw pand. Laat u uitgebreid informeren door HIM.

Contact
U kunt ons bereiken op 0251 276 300 of info@him.nl, of vul voor meer informatie formulier in door links op de rode button te klikken.