Een vloercoating bestaat meestal uit twee componenten. Ze zijn geformuleerd op basis van epoxyhars of polyurethaan, op waterbasis, oplosmiddelhoudend of oplosmiddelvrij. Eenmaal gemengd worden ze met een roller aangebracht in twee lagen in een laagdikte van 0,2 tot 0,5 mm. Dat klinkt eenvoudig, maar juist bij een geringe laagdikte is het belangrijk dat de vloercoating van de allerhoogste kwaliteit is. U kunt op dit gebied rekenen op HIM.

Op deze website kunt u de verschillende vloercoatings van HIM bekijken. Belangrijk is om te bepalen waar uw vloer tegen bestand moet zijn en welke omstandigheden de vloer moet kunnen weerstaan. Wij hebben voor elke ruimte een geschikte vloercoating.

Hebt u interesse in een vloercoating van HIM? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en om eventueel een vrijblijvende afspraak te maken. U kunt ons ook per e-mail bereiken. Wilt u dat wij contact opnemen met ú? Vul dan op onderstaand contactformulier in bij ‘vraag advies’. U krijgt zo spoedig mogelijk reactie!

Contact
U kunt ons bereiken op 0251 276 300 of info@him.nl, of vul voor meer informatie formulier in door links op de rode button te klikken.