Aan industriële vloeren worden specifieke eisen gesteld omdat ze letterlijk aan de basis liggen van het productieproces. Productietechnieken worden steeds geavanceerder en vloeren moeten steeds vaker aan zeer specifieke eisen voldoen. Een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van industriële vloeren en een groot assortiment naadloze vloercoatingsystemen heeft zodat u altijd de meest geschikte vloerafwerking krijgt voor uw situatie, is HIM. Wij leggen industriële vloeren op basis van epoxy, epoxy/polyurethaan of polyurethaan. De voordelen van een dergelijke vloeren zijn evident.

 

Diverse bedrijven in uw bedrijfstak hebben al gekozen voor een industriële vloer van HIM. Bent u benieuwd welke oplossingen wij gerealiseerd hebben? Bekijk dan ons uitgebreide portfolio op deze website.

Van alle industriële vloeren heeft HIM productinformatiebladen met de verwerkingsvoorschriften. Onze technisch adviseurs kunnen u adviseren welke van de systemen het meest geschikt is voor uw bedrijf.

Contact
U kunt ons bereiken op 0251 276 300 of info@him.nl, of vul voor meer informatie formulier in door links op de rode button te klikken.